Etage5vitEtage5vit
Etage5vit

Börja träna

 "Jag tränar inte för att bli yngre, jag tränar för att bli äldre."
spinning2spinning2
spinning2
Hur går jag tillväga för att börja träna på Etage 5?
  • Ring på tel.nr. 0533-69 19 59 eller kom in till oss i receptionen och teckna ditt medlemskap. Vill du ha en instruktion i gymmet är det kostnadsfritt vid tecknat medlemskap, då bokatr vi in en tid för detta i samband med att du blir medlem hos oss. (Personalen finns tillgänglig i träningscentret mån-tor kl. 08-12 och hjälper gärna till om du har frågor.)
Personlig träning & coaching
Känner du att du vill ha vägledning och motivation/inspiration till att träna? Kanske är du redan igång men känner att du vill veta så att det du gör är effektivt för just ditt mål eller få koll på att du gör rätt i specifika övningar? 
                                           
Personlig träning innebär att din PT Victoria planerar träningspasset utifrån de önskemål/behov du har och är med under hela passet för att pusha & hjälpa till med tekniken.

Individuellt träningsprogram innebär att du får ca 10 övningar utvalda för just dig och dina önskemål/behov. Det innehåller både bilder & beskrivning av övningarna, som du sedan får en genomgång av med din PT. Du kan även få en uppföljning via mejl/telefon ca en månad senare, så att du får chans att ställa frågor som möjligen dykt upp. 

Individuellt coachingsamtal innebär att du får frågor kring motivation, träning, kost & välmående av vår hälsocoach Victoria. Du får även handfasta tips och riktlinjer, som sedan skickas till dig via mejl. Du kan även få en uppföljning via mejl/telefon ca en månad efter ditt samtal, så att du får chans att ställa frågor som möjligen dykt upp.

Välkommen att boka din tid eller få veta mer genom att komma in till oss, ringa Victoria på 0533-69 19 54 eller mejla victoria.warg@etage5.se.