Etage5vitEtage5vit
Etage5vit

Börja träna

 "Jag tränar inte för att bli yngre, jag tränar för att bli äldre."
spinning2spinning2
spinning2
Hur går jag tillväga för att börja träna på Etage 5?
  • Ring och boka tid för instruktion på tel.nr. 0533-69 19 59  (kostnadsfritt när du köper kort hos oss) eller kom in till oss i receptionen och köp ditt medlemskap. När du fått din instruktion är det bara att börja träna. Personalen finns tillgänglig i träningscentret under dagtid och hjälper gärna till om du har frågor.
Personlig träning & coaching
Känner du att du vill ha vägledning och motivation/inspiration till att träna? Kanske är du redan igång men känner att du vill veta så att det du gör är effektivt för just ditt mål eller få koll på att du gör rätt i specifika övningar? 
                                           
Personlig träning innebär att din PT, Madde eller Victoria, planerar träningspasset utifrån de önskemål/behov du har och är med under hela passet för att pusha & hjälpa till med tekniken.

Individuellt träningsprogram innebär att du får ca 10 övningar utvalda för just dig och dina önskemål/behov. Det innehåller både bilder & beskrivning av övningarna, som du sedan får en genomgång av med din PT. Du kan även få en uppföljning via mejl/telefon ca en månad senare, så att du får chans att ställa frågor som möjligen dykt upp. 

NYHET: Skräddarsytt träningsupplägg - innebär att du får ca 30 övningar uppdelat på 3-5 olika pass (beroende på önsekmål/behov) och även ett coachingsamtal där du blir presenterad ett helhets-upplägg gällande träning och motion utifrån dina uttryckta mål. 

Individuellt coachingsamtal innebär att du får frågor kring motivation, träning, kost & välmående av vår hälsocoach Victoria. Du får även handfasta tips och riktlinjer, som sedan skickas till dig via mejl. Du kan även få en uppföljning via mejl/telefon ca en månad efter ditt samtal, så att du får chans att ställa frågor som möjligen dykt upp.

Välkommen att boka din tid eller få veta mer om priser/upplägg genom att komma in till oss, ringa receptionen eller mejla victoria.warg@etage5.se.